WEEELABEX certificaat!!
Met trots kunnen we vermelden dat van de Mortel Recycling het WEEELABEX certificaat heeft behaald.
Dit certificaat bevestigt wederom de vooraanstaande rol die wij op de Nederlandse markt en binnen Europa spelen als het gaat om een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare recycling van AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten). De WEEELABEX norm garandeert u als klant dat uw producten bij ons op de juiste wijze worden ontvangen, opgeslagen, verwerkt en als secundaire grondstoffen worden afgezet op de wereldmarkt. Dit alles onder de randvoorwaarden van veilige arbeidsomstandigheden, een hoog milieurendement en transparante afzet van eindstromen.
De gecertificeerde verwerkers onderscheiden zich nadrukkelijk met een WEEELABEX certificaat met het resultaat dat verwerkingsprocessen verbeteren en mens en milieu er absoluut op vooruit gaan.
Volgens de nieuwe ministeriële regeling mogen bedrijven vanaf 1 juli 2015 geen elektronica meer verwerken zonder dit fel begeerde certificaat. ‘Verwerken’ begint al bij het afknippen van een snoer. E-waste komt dan uitsluitend terecht bij verwerkers die het volgens de normen recyclen en er de vereiste hoge percentages aan grondstoffen uit terugwinnen
 

NIWO
Van de Mortel Recycling heeft het NIWO certificaat. Dit houdt in dat de organisatie valt onder het ''Besluit inzamelen Afvalstoffen & Regelgeving vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars''. Van de Mortel Recycling beschikt over dit certificaat en staat ingeschreven onder VIHB nummer: NB511583VIHB. De inschrijving staat ook vermeld op www.niwo.nl

 

MRF KEURMERK
MRF, ofwel de Metaal Recycling Federatie, is in de jaren negentig opgericht als een overkoepelende organisatie van de bedrijven die actief zijn op het gebied van schroot en metaalrecycling. Bij deze federatie zijn inmiddels meer dan 180 bedrijven uit de branche voor metaalrecycling aangesloten, met als doel de professionaliteit en kwaliteit van de branche te versterken. Dit realiseren zij door de uitgifte van het zogenoemde MRF-keurmerk, waarmee bedrijven kunnen aantonen dat zij voldoen aan een speciaal voor de branche ontwikkeld kwaliteitszorgsysteem, gericht op veiligheid, arbo en milieu. De jaarlijkse MRF audit wordt afgenomen door TUV Nederland, één van de meest bekende en professionele keuringsinstanties van Nederland.

 

 


Contact

Van De Mortel Recycling

Kanaaldijk-Noord 105-107
5642 JA Eindhoven

Tel: 040-281 7340

KVK Eindhoven: 17027209
VIHB: NB511583VIHB

Openingstijden:
Ma7:00 uur tot 16:30 uur
Di7:00 uur tot 16:30 uur
Wo   7:00 uur tot 16:30 uur
Do7:00 uur tot 16:30 uur
Vr7:00 uur tot 16:30 uur
Za7:00 uur tot 12:00 uur

 

Klik op de kaart voor een routebeschrijving

Direct mailen:

Ontwerp en techniek © 2014-2024 MonTay Media